Pyöräily Saariston Pikkurengastie 3 vrk

KuvagalleriaKuvagalleria
Suomen Saaristovaraus Oy
Rantapolku 1
21660  NAUVO
02 4106600
info@suomensaaristovaraus.fi
WWW-sivut
Mukava kolmen vuorokauden omaehtoinen pyörämatka jossa yhdistyvät niin kaupunki kuin saaristomaisemat. Turku-Nauvo-Seili-Naantali. Pyöräilyosuuksien kokonaispituus on noin 110 km. Matka poljetaan leppoisasti omaan tahtiin asfaltoiduilla teillä. Kaikilla osuuksilla ei ole erillisiä pyöräteitä.

Päivä 1. Turku - Nauvo 55 km
Ensimmäinen yö vietetään Turussa. Aamulla levänneenä lähdetään polkemaan, joka omalla tai vuokrapyörällä kohti saaristoa. Mukavia paikkoja pysähtyä ovat Parainen kahviloineen ja kalkkikaivoksineen sekä Sattmarkin kuulu kahvitupa. Matkan varrelle osuu myös useita merkittyjä luontopolkuja. Ensimmäisen yön vietätte varaustilanteen mukaan joko pienessä mutta vilkkaassa Nauvon kirkonkylässä tai maaseudun rauhassa kodikkaasti Västergårdissa.

Päivä 2. Nauvo - Naantali 35 km
Maukkaan aamiaisen jälkeen matka jatkuu tänään Nauvon satamasta yhteysalus m/s Östen:llä Seilin saaren kautta Rymättylään. Röölän Dikseli-silliperinnekeskus kuvaa hyvin silakkakalastuksen häviävää saaristolaiskulttuuria. Illalla teillä on mukavasti aikaa tutustua mm. Naantalin kaupungin hyvään ravintolatarjontaan.

Päivä 3. Naantali - Turku 15 km
Päivän pyöräilyosuus on lyhyt jotta aamupäivän voitte viettää samoilemassa Naantalissa tai vierailemassa Kultarannan puistossa. Matka päättyy Turkuun missä kokemista varmasti riittää. Varaa lisäyö illaksi Turkuun!

Hinta/ henkilö
265,00 €
Yhden henkilön huone lisämaksu
60,00 €
Vuokrapyörä laukkuineen
90,00 €
Sähköpyörä laukkuineen
160,00 €
Lisävuorokausi
75,00 €
Matkan hinta sisältää majoitukset aamiaisineen (2) kahden hengen huoneessa, tarvittavat lauttaliput sekä reittikuvauksen karttoineen.

Lisäksi ajalla 23.6.-16.8.2020 on mahdollista palata Naantalista Turkuun höyrylaiva Ukkopekalla. Lippuhinnat:
Aikuiset 24 € (meno), risteilylounas alk. 10,90 €
Lapset (3-12v.) 12 € (meno), risteilylounas alk. 5,45 €

Matka toteutetaan omatoimisena ja on ajettavissa päivittäin kesäkautena 1.6. - 28.8.2020.
Yleiset
Vuodepaikkojen lukumäärä10
Sijaintikunta Parainen
Varustus