Varaa elämys!

Tee matkastasi elämyksen verran hauskempi! Pyydä meiltä tarjous sinua kiinnostavista palveluista!

Kylpytynnyrin vuokraus
195,00 € / vrk

Kylpytynnyrin vuokraus

Kylpytynnyri on ehdoton ajanviete esimerkiksi polttareihin, pikkujouluihin, saunailtoihin, syntymäpäiväjuhliin tai syntymäpäivälahjaksi, puutarhajuhliin, talkooväen palkitsemiseen tai vaikka työporukan tiimi-iltoihin ja virkistyspäiviin.

Henkilöautolla siirrettävät kylpytynnyrimme ovat erityisesti vuokrakäyttöön suunniteltuja kokonaisuuksia jotka sopivat kaikennäköisiin ja kokoisiin juhliin!

Voitte noutaa kylpytynnyrin itse Kaarinasta tai se voidaan toimittaa haluamaanne paikkaan sekä halutessanne täyttää sekä lämmittää sen kylpyvalmiiksi avaimet käteen-periaatteella. Kylpytynnyrin siirtämiseen riittää tavallinen B-luokan henkilöauto ajokortti sekä tietysti vetokoukullinen auto.

Kuljetustrailerimme ovat erikoisvalmisteisia ja vuokrauskäyttöön suunniteltuja johon kylpytynnyri on kiinteästi asennettu. Suurehkosta koostaan huolimatta kärryjä on helppo siirrellä käsin ahtaassakin pihassa.

Hintaesimerkkejä: 1vrk 125-145€ riippuen vuorokaudesta, viikonloppuisin to-ma 195,00€, viikko 295,00€. Hinnat sis. puut yhtä lämmityskertaa varten, loppupesun ja alv 24%.

Lähetä tarjouspyyntö osoitteeseen info@saaristovaraus.fi !

195,00 € (1 vrk)
Määrä vrk
 
Purjehdusseikkailu omalle porukalle
350,00 € / kpl

Purjehdusseikkailu omalle porukalle

Lähde kunnolla tuulettumaan ja varaa yksityispurjehdus Storbåt Tacksamhetenilla! Juhlista hääpäivää, rentoudu perheesi kanssa, tai lähde vesille vaikka kaksin kapteenin kanssa! Tämä puuvene tarjoaa todellista menneiden aikojen purjehdusta, joka sopii nykyaikaiseenkin makuun.
Lähtösatama sovitaan purjehdusajankohdan ja aluksen sijainnin perusteella (Turku, Airisto tai Nauvo). Ota yhteys sähköpostilla info@saaristovaraus.fi.

Hinta: Purjehdus 3 h max 12 henkilöä 350 €.

Tarjous: Kun varaat meiltä mökin tai majoituksen voit varata purjehduksen tarjoushintaan 300 € /max 8 henkilöä / 4 h

Lähetä varauspyyntö osoitteeseen info@saaristovaraus.fi

350,00 € (1 kpl)
Määrä kpl
 
Vuokraa polkupyörä
23,00 € / vrk

Vuokraa polkupyörä

Tutustu saaristoon pyöräillen mökkilomasi yhteydessä tai lähde kiertämään saariston mielenkiintoisia pyöräilyreittejä. Varaa meiltä kerralla sekä pyörät että majoitus.

Polkupyörän vuokraan sisältyy pyydettäessä kypärä, sivulaukut, ylimääräinen lukko sekä huoltotarvikkeet. Pyörät toimitetaan sovittuun paikkaan. Lisätietoja sähköpostilla info@saaristovaraus.fi. Nettivaraus arkisin vähintään 3 vrk ennen käyttöönottoa.

Hintoja 2020:
Aikuisten pyörä 1 vrk 23 €. Lasten pyörä 1 vrk 15 €.
Sähköavusteinen pyörä, lähtöpaikka Turku 50 €/ vrk, muut lähtöpaikat min. 3 vrk 160 €.

23,00 € (1 vrk)
Määrä vrk